Calendario y Días D curso 2018/2019 - traducción al catalán.

Calendario y Días D curso 2018/2019 - traducción al catalán.

Datos generales

Año: 
2 018

Colección REDEC

Días D

Etapa educativa

Infantil, primaria, secundaria, bachillerato y ciclos formativos

Imagen de la publicación

El calendari escolar penjat a l’aula és una de les eines amb les que nens, nenes, adolescents i joves aprenen a ubicar-se en el temps i a organitzar les seves tasques.

Aquest calendari aporta alguna cosa més a aquesta funció: els permet tenir present durant l’any una selecció de Dies Internacionals relacionats amb la justícia i la solidaritat global. Cada mes del calendari assenyala un Dia Internacional que destaca diferents temàtiques i els posa cara a través de les fotografies que les acompanyen. El fet de destacar aquests Dies Internacionals ens ofereix una oportunitat educativa per a treballar sobre les temàtiques que aquests plantegen. Per aquesta raó, el projecte Dies D inclou també unitats didàctiques amb propostes dividides per franges dedat per treballar amb nens, nenes i joves de 4 a 18 anys les temàtiques dels Dies Internacionals assenyalats al calendari:

  • 8 Setembre Dia Internacional de l’Alfabetització.
  • 20 Novembre Dia dels Drets dels Infants.
  • 30 Gener Dia Escolar de la Pau i la No Violència.
  • 8 Març Dia dels Drets de les Dones. Dia D
  • 22 Abril Dia de la Terra. Dia D
  • 20 Juny Dia Mundial de les Persones Refugiades, 18 Desembre - Dia Internacional de les Persones Migrants: Dies de la Mobilitat Forçosa.

Documentos adjuntos

Categoría REDEC

Material didáctico